Vårdpersonal får gratisbiljetter till Rammstein-konsert: ”Känns väldigt kul”

Det tyska heavy metal-bandet Rammstein har tre spelningar på Ullevi i veckan. För att visa uppskattning till vårdpersonalens insats under pandemin har konsertarrangören valt att erbjuda två gratisbiljetter till de som jobbar inom vården.
– Det känns väldigt kul, säger Rebecca Ouchterlony, som jobbar på Ytterbyhemmet.

ANNONS
|

Under två år har länets vårdpersonal kämpat med att besegra pandemin. För att visa uppskattning har konsertarrangören FKP Scorpio, erbjudit alla medlemmar i Kommunals och Vårdförbundets Västra Götalandsavdelningar två gratisbiljetter till torsdagens, fredagens eller lördagens Rammstein-konserter på Ullevi.

Rebecca Ouchterlony jobbar på Ytterbyhemmet och fick reda på erbjudandet via ett inslag på P4 Göteborg.

– Där berättade dem att alla fackmedlemmar har fått ett mejl med två gratisbiljetter till konserterna. Så jag gick in på mejlen och där låg erbjudandet. Jag blev positivt överraskad, förklarar hon.

Tar med sig sin man

Rebecca kommer ta med sig sin man och gå på torsdagskvällens konsert, för henne blir det dock inte första gången hon ser det mytomspunna bandet.

ANNONS

– Jag har sett dem två gånger innan. Planen var att köpa biljetter till sommarens konserter men det blev aldrig av, så detta kom väldigt lägligt, berättar hon.

Rammstein skulle egentligen ha spelat på Ullevi sommaren 2020, men konserterna blev uppskjutna två år på grund av pandemin. När spelningarna nu äntligen blir av förklarar arrangören FKP Scorpio i ett pressmeddelande att de vill tacka vårdpersonalen för deras insats under pandemin.

– Det är fin gest, musiken passar kanske inte för alla men för mig är det helt perfekt. Som jag har förstått det så hade biljettförsäljningen gått rätt trögt till konserten, så det kan ha hjälpt till med beslutet att ge oss gratisbiljetter, avslutar Rebecca Ouchterlony.

LÄS MER:Zander från Los Angeles spelar in platta i Kungälv

LÄS MER:Fullt ös när seniorer bjöds på konsert med Streaplers

LÄS MER:Västra Götalandsregionen har fått vaccin mot apkoppor

ANNONS