Två bilar i krock i Sundhammar

Räddningstjänsten larmades till en trafikolycka vid Sundhammar vid lunchtid på tisdagen. Lindriga skador, enligt polisen på plats.

ANNONS

Klockan 12.43 inkom larm om en trafikolycka på Sundhammarsvägen, utanför Kärna.

– Det är två bilar, varav en ska ligga på taket i diket. Vi har precis kommit fram och de var ute ur bilarna, säger Fredrik Johansson, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten, till Kungälvs-Posten vid 13.15-tiden.

Även ambulans och polis larmades till olycksplatsen. Fyra personer var inblandade i olyckan.

– Det kan ha varit någon passagerare men jag vet inte mer än så, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson på polisen region Väst.

Enligt SOS Alarm har ingen person förts till sjukhus.

– Det jag fick vid klockan 13.35 var att det var lindriga skador, säger Fredrik Svedemyr.

Räddningstjänsten har lämnat olycksplatsen men polisen är kvar. Svedemyr säger att det kan komma en anmälan om trafikbrott när polisen är klar på platsen.

En anmälan om vårdslöshet i trafik har upprättats, det meddelar polisen på sin hemsida, men ingen person är misstänkt i nuläget.

– Vi får höra alla inblandade och se vad det blir av det, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson.

På onsdagen uppgav polisen i Kungälv att det var en äldre kvinna som ”troligen fastnat på gaspedalen” och då backat på den andra bilen.

– Det var fyra personer inblandade men inga personskador, säger Cecilia Bladmyr, förundersökningsledare på polisen i Kungälv.

Kvinnans körkort omhändertogs på plats.

ANNONS