Tumult på McDonalds i natt – attackerades av flera maskerade

Polis och väktare larmades till McDonalds efter någon hade tryckt på ett överfallsalarm under fredagskvällen. På plats uppgav två män att de hade blivit attackerade av flera personer. Det ska även finnas uppgifter om ett vapen.
– Vi jobbar med en utredning där folk är på fri fot, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

ANNONS
|

Överfallsalarmet utlöstes strax innan klockan 22.30 på fredagskvällen och både polis och väktare begav sig till McDonalds. På plats mötte de två män som berättade att de hade blivit hotade och attackerade av maskerade personer. Vid platsen ska det även ha funnits flera vittnen.

Möjligt vapen vid platsen

Enligt polisens hemsida finns det uppgifter på att någon bil ska ha blivit vandaliserad och även att någon ska ha burit vapen vid tillfället. Det är oklart vad det rör sig om för vapen.

– Det är osäkra uppgifter. Någon har möjligtvis sett ett eller flera vapen. Vi hittar inga vapen när en man senare grips, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

ANNONS

I tumultet ska även en eller flera bilar ha setts lämna platsen och polis efterlyser dessa.

En anhållen

Polisen grep en man på platsen misstänkt för misshandel, skadegörelse samt hot mot tjänsteman. Det är oklart exakt hur hotet ska ha skett.

– Det är bland annat en bil som har blivit sönderslagen och en ruta har krossats. Vi har inga uppgifter på vad han har gjort mot tjänstemannen, men han blir misstänkt för brott. Det rör sig om uppgifter vi fått från målsägare och vittnen, säger Stefan Gustafsson.

Efter förhör med polis anhölls mannen. Polisen vill inte lämna ut fler detaljer kring händelsen i nuläget.

– Vi jobbar med en utredning där folk är på fri fot. Det kan finnas flera misstänkta.

LÄS MER:Privatpersoner höll fast flyende mattjuv i Kungälv

LÄS MER:Knivskärning på McDonalds – offer ville inte anmäla

LÄS MER:Ofredade personal i drive in-lucka – orsakade olycka i kön

ANNONS