Morgonen i Kovikshamn är kall och stilla den 21 april, men håller ett löfte om vår och sommar. Bilden vinner KP:s läsarbildstävling i april.
Morgonen i Kovikshamn är kall och stilla den 21 april, men håller ett löfte om vår och sommar. Bilden vinner KP:s läsarbildstävling i april. Bild: Håkan Stenbäck

Stämningsfull bild från Kovikshamn vann i april

Det blev Håkan Stenbäck som tog hem vinsten i KP:s läsarbildstävling i april. Hans bild från Kovikshamn den 21 april ger uttrycket ”spegelblank” en ny innebörd. En kall morgon, med ett löfte om vår och sommar.

ANNONS
|

KP gratulerar Håkan Stebäck till vinsten och passar samtidigt på att dra igång nästa fotoutmaning: nu är det dags att gå ut och fånga den främsta vårmånaden av alla på bild. Mejla bilden till redaktion@kungalvsposten.se, skriv “Läsarbild” i ämnesraden och berätta vem som tagit bilden och vad den föreställer. Alla bilder hamnar i ett bildspel på vår sajt som byggs på under hela månaden.

Vid månadsskiftet utser redaktionen en vinnare som belönas med 500 kr i ett så kallat SuperPresentkort som bland annat kan användas i fler än 150 butikskedjor eller som matcheckar.

Lycka till!

Tävlingsregler

• Bilden ska vara tagen i Kungälv under den specifika månaden.

• Max tre bidrag per person och månad får skickas in.

• Personer som inte uppträder offentligt måste ge sitt godkännande till att vara med på bilden.

LÄS MER:Här är alla bilderna från mars månad

LÄS MER:Här är vinnaren i Kungälvs-Postens bildtävling för mars

LÄS MER:Här är alla bilderna från februari

LÄS MER:Här är vinnaren i Kungälvs-Postens bildtävling för februari

ANNONS