Morgonen i Kovikshamn är kall och stilla den 21 april, men håller ett löfte om vår och sommar. Bilden vinner KP:s läsarbildstävling i april.
Morgonen i Kovikshamn är kall och stilla den 21 april, men håller ett löfte om vår och sommar. Bilden vinner KP:s läsarbildstävling i april. Bild: Håkan Stenbäck

Stämningsfull bild från Kovikshamn vann i april

Det blev Håkan Stenbäck som tog hem vinsten i KP:s läsarbildstävling i april. Hans bild från Kovikshamn den 21 april ger uttrycket ”spegelblank” en ny innebörd. En kall morgon, med ett löfte om vår och sommar.

ANNONS

KP gratulerar Håkan Stebäck till vinsten och passar samtidigt på att dra igång nästa fotoutmaning: nu är det dags att gå ut och fånga den främsta vårmånaden av alla på bild. Mejla bilden till redaktion@kungalvsposten.se, skriv “Läsarbild” i ämnesraden och berätta vem som tagit bilden och vad den föreställer. Alla bilder hamnar i ett bildspel på vår sajt som byggs på under hela månaden.

Vid månadsskiftet utser redaktionen en vinnare som belönas med 500 kr i ett så kallat SuperPresentkort som bland annat kan användas i fler än 150 butikskedjor eller som matcheckar.

Lycka till!

Tävlingsregler

• Bilden ska vara tagen i Kungälv under den specifika månaden.

• Max tre bidrag per person och månad får skickas in.

• Personer som inte uppträder offentligt måste ge sitt godkännande till att vara med på bilden.

LÄS MER:Här är alla bilderna från mars månad

LÄS MER:Här är vinnaren i Kungälvs-Postens bildtävling för mars

LÄS MER:Här är alla bilderna från februari

LÄS MER:Här är vinnaren i Kungälvs-Postens bildtävling för februari

ANNONS