Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/80

Skicka oss dina bästa sommarbilder

Det blir ännu en sommar med pandemin närvarande men det finns hopp om att vi kan göra mycket av det vi saknat. Ut och fotografera och visa oss din sommar!

Sommaren har börjat med en känsla av tillförsikt. Även om fokus kommer att ligga på hemestrande även detta år så kan vi med lite tur träffa vänner, ha kalas, gå och fika och åka på utflykt nästan som vanligt.

Martin Åberg vann förra årets tävling med bilden av 4-årige Jonathan som pallade rabarber hos grannen i Skårby Mosse. FOTO: Martin Åberg Bild: Karin Henriksson
Martin Åberg vann förra årets tävling med bilden av 4-årige Jonathan som pallade rabarber hos grannen i Skårby Mosse. FOTO: Martin Åberg Bild: Karin Henriksson

Oavsett vad du hittar på så kommer pandemisommar nummer två vara värd att dokumentera för framtiden. Fotografera allt det där som du har längtat efter att göra, och människorna du har saknat att träffa. Möten, stunder, känslor.

Låt oss uppleva sommaren med dig! Skicka in dina bästa bilder till KP och var samtidigt med och tävla om en canvastavla av din bild.

I augusti vet vi hur sommaren blev. Och vem som tog hem titeln "2021 års sommarbildsvinnare i KP". Lycka till!

Så tävlar du

Meja din bild till [email protected] och skriv Sommarbild i ämnesfältet.

Bilderna ska vara tagna i Kungälvs kommun under sommaren 2021.

Uppge namn på fotografen, var och när bilden är tagen, samt vad och vem den föreställer.

Vi publicerar löpande ett urval av bilderna på kungalvsposten.se och i tidningen.

I slutet av sommaren utser vi en vinnare som får sin bild på canvastavla. Tvåan och trean belönas med trisslottspaket.