Två obehöriga personer påträffades i en arbetsbod på Komarken under tisdagsnatten. Hos polisen finns en anmälan om olaga intrång upprättad. OBS: Bilden är en genrebild.
Två obehöriga personer påträffades i en arbetsbod på Komarken under tisdagsnatten. Hos polisen finns en anmälan om olaga intrång upprättad. OBS: Bilden är en genrebild. Bild: Oscar Strandberg

Polis kallades till arbetsbod – påträffade man och kvinna

Vid klockan 01 på tisdagsnatten iakttog ett vittne två personer vid en arbetsbod på Komarken.

ANNONS
LocationKungälv||

– Vi skickade en patrull och när man kom fram påträffades just två personer inne i arbetsboden, sade polisens presstalesperson Anna Göransson tidigt på tisdag morgon.

Ett par timmar senare har Mikael Mohlin hos Kungälvspolisen fått lite mer information om händelsen.

– Patrullen såg att två personer försökte gömma sig i boden och kommenderade ut dem. Det var en man i 45-årsåldern och en kvinna i 35-årsåldern och vad de skulle göra i boden är väl inte riktigt klart. En anmälan om olaga intrång är upprättad så de verkar inte som de tagit sig in för att stjäla.

Arbetsboden återfinns på ett inhägnat område på Kastellegårdsgatan på Komarken i Kungälv och mannen och kvinnan hade tagit sig in genom ett fönster.

ANNONS

– Ingenting i arbetsboden ska vara skadat eller stulet, sade polisens presstalesperson Anna Göransson på tisdagsmorgonen.

LÄS MER:16-åring på moped misstänks för tre trafikförseelser samtidigt

LÄS MER:Tog stryptag och slet hårtussar av sjukhuspersonal i Kungälv

ANNONS