Erik Nissen Johansen är en av delägarna till Hotel Pater Noster. Arkivfoto: Erik Nissen Johansen
Erik Nissen Johansen är en av delägarna till Hotel Pater Noster. Arkivfoto: Erik Nissen Johansen Bild: jungmalml

Pater Noster kan få celebert besök: "Hoppas på Brad Pitt"

Efter att hotellet mitt i havet lyfts som drömdestination av franska Vogue kastas ny stjärnglans över Pater Noster. 25 av världens bästa skådisar kommer få gratis övernattning på hotellet, i den goodie bag som delas ut på Oscarsgalan.

ANNONS
|

Kargt och svårtillgängligt, men ändå det perfekta stället för en paus från ett hektiskt cityliv. Ett intimt hotell perfekt isolerat från resten av världen. Så beskrevs Pater Noster i den ikoniska modetidningen franska Vogue.

Bara kort efter att hotellet uppmärksammats i den internationella tidskriften kom nästa förfrågan. Att ha med gratis övernattningar på Hotel Pater Noster i de presentpåsar som delas ut till de nominerade på Oscarsgalan.

Läs mer: Pater Noster lyfts i Vouge: ”Perfekt isolerad från resten av världen”

Nu är chanserna stora att några av världens bästa skådespelare dyker upp på Västkusten.

– Jag är ju med i gänget som driver Pater Noster, men till vardags jobbar jag med att designa hotell och har rest runt i världen. Det här har aldrig hänt mig tidigare, säger Erik Nissen Johansen, en av delägarna till Pater Noster och ägare av designbyrån Stylt som designat hotellet.

ANNONS

Kan ha stor betydelse för hotellet

Det är de 25 skådespelare som nomineras till de finaste priserna på Oscarsgalan, som bästa skådespelare och bästa regissör, som får en så kallad goodie bag.

Enligt teamet bakom presentpåsarna är påsarna med sina unika gåvor de mest omtalade goodie bagsen i världen.

– De påstår det, men jag har ingen aning. Men om någon av de här Oscar-vinnarna dyker upp kan det ha stor betydelse, säger Erik Nissen Johansen.

Hoppas på Brad Pitt

Vem som nomineras till priserna är hemligt än så länge. Bland förra årets nominerade hittas bland andra Scarlett Johansson, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Antonio Banderas, Joaquin Phoenix, Tom Hanks och Al Pacino.

– Jag har försökt googla, men listan släpps i januari. Det är alltid tunga namn såklart.

Erik Nissen Johansen och kollegorna har inte pratat så mycket om vem de hoppas ska dyka upp på hotellet, men han har ändå ett svar på vem han skulle ha valt.

– När jag nämnde Brad Pitt sa en av mina döttrar att då vill hon jobba i baren den kvällen. Så jag får nästan säga Brad Pitt.

ANNONS