Misstänkt rattfylleri vid trafikolycka – man uppträdde hotfullt

Klockan 16.41 kom ett larm om en trafikolycka mellan två personbilar i centrala Kungälv. Polisen fick uppgifter om att en man som var inblandad i olyckan ska ha uppträtt hotfullt.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Vid klockan 16.41 fick polisen ett larm om en trafikolycka i närheten av Mc Donalds. Enligt vittnesuppgifter hade en man kört in en refug och en annan bil.

– Polisen kom till plasten vid klockan 16.51 och fick uppgifter om att mannen som kört in bilen hade uppträtt hotfullt på platsen. Mannen ska ha tagit ut två hundar från sin bil och använt dem som ett hot mot vittnen och föraren han kört in i. Han ska även ha hotat dem verbalt, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson.

När polisen kom till platsen lugnade sig situationen och de kunde säkra föraren som förorsakat olyckan.

– Föraren är misstänkt för rattfylleri och har tagits in på kontroll, utöver det misstänks han för grov olovlig körning samt eventuellt vårdslöshet, säger Stefan Gustafsson.

Varför misstänks han för rattfylleri?

– Sättet som han agerade på vid olyckan gör att polisen misstänker att han var påverkad av något, om det är narkotika eller alkohol vet jag inte, svarar Stefan Gustafsson.

Finns det några personskador?

– Vi har inte fått några uppgifter om det, så det verkar inte vara några personskador, svarar Stefan Gustafsson.

LÄS MER:Blev av med nycklarna – fick inbrott i lägenheten

LÄS MER:Sten inkastad i bostad i natt – var stor som en tennisboll

LÄS MER:Krock på E6 – två personer förda till sjukhus

ANNONS