Misshandel och stöldförsök i centrala Kungälv

En man som skulle hämta sin bil i Centrala Kungälv blev attackerad av två personer som försökte stjäla hans bilnycklar. Polisen har även fått in en anmälan från en man som uppger att han försökte gå emellan ett bråk på platsen.

ANNONS
|

Försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, så lyder brottsrubriceringen i anmälan från den man som nästan blev av med sin bil vid Smedmästaregatan. Det hela skedde vid 17.30-tiden på onsdagskvällen. I anmälan står att två personer attackerade målsägande med slag och sparkar för att tvinga av honom hans bilnycklar.

– Han lyckades rädda sig in i sin bil och körde till Kungälvs sjukhus. Där fick han sina skador på händer och knän omplåstrade. Sjukhuset tillkallade också polisen, berättar Lars Berntsson på Kungälvspolisen.

Polisen har även fått in en anmälan från en annan man som uppger att han försökte stoppa ett bråk på Smedmästaregatan och då själv blev misshandlad med ett slag mot huvudet. Han behövde dock inte uppsöka sjukhus. Den händelsen uppges ha skett vid samma tid och på samma plats som i bilägarens anmälan.

ANNONS

När polisen kom till platsen hade gärningsmännen hunnit fly och polisen har inga uppgifter om de misstänkta. Vare sig hur många de var eller i vilken ålder.

ANNONS