En man misstänks för skadegörelse på Komarken. Det efter att han under tisdagsnatten krossat fönsterrutor till en bostad. OBS: Bilden är en genrebild.
En man misstänks för skadegörelse på Komarken. Det efter att han under tisdagsnatten krossat fönsterrutor till en bostad. OBS: Bilden är en genrebild. Bild: Oscar Strandberg

Man krossade rutor med blomkrukor på Komarken

På tisdagsnatten larmades polisen om att en misstänkt påtänd man kastade blomkrukor mot bostadsfönster på en adress på Komarken i Kungälv.
– Han hade dock avvikit från platsen när vi kom fram, säger polisens presstalesperson Anna Göransson.

ANNONS
|

Polisen tillkallades till adressen på Komarken vid klockan 01.30.

– Det är okänt om mannen som kastade krukorna gjorde det mot inringarens fönster, eller om inringaren inte är drabbad utan bara såg mannen kasta krukor mot en annan bostad, säger Anna Göransson vid polisen.

En äldre kvinna som bor i flerbostadshuset ska ha sett den misstänkte mannen utanför sitt fönster. En fönsterruta ska enligt uppgift till tidningen ha krossats.

– Personen såg ut att vara påverkad och gick runt och pratade med sig själv, säger Mikael Mohlin, förundersökningsledare på Kungälvspolisen.

När polisen hade kommit fram var den misstänkte dock försvunnen.

ANNONS

– Han hade gått därifrån i okänd riktning och vi påträffade honom inte. Ärendet brottsrubriceras som skadegörelse, säger polisens Anna Göransson.

LÄS MER:Grisar på rymmen vid bilväg

LÄS MER:Tog vattenskotern till middag på Marstrand – utan förarbevis

ANNONS