Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Genre, ambulans, olycka, utryckning, blåljus
Genre, ambulans, olycka, utryckning, blåljus

Man förd till sjukhus efter mc-olycka

En man i 60-års åldern körde av okänd anledning av vägen och ner i ett dike med sin motorcykel vid lunchtid på söndagen. Mannen fick föras till sjukhus med oklart skadeläge.

SOS Alarm fick ett samtal vid halv ett-tiden på söndagseftermiddagen om en man som kört ner i ett dike med sin motorcykel vid Skårby station i Kareby.

– Förbipasserande ser honom sitta i diket skadad, säger Lars Berntsson, förundersökningsledare på polisen i Kungälv på måndagsförmiddagen.

Det är oklart hur olyckan gått till och hur mannen kör ner i diket. Mannen ska inte ha haft någon hjälm på sig vid olyckstillfället.

– Inledningsvis handlade det om allvarliga skador, men läget var stabilt, det var inga inre skador vad de kunde upptäcka. Han hade skrapsår på armar och händer.

Vid 14-tiden på söndagen jobbade polisen fortfarande med ärendet, och motorcykeln var beslagtagen för undersökning.

– Det kan eventuellt upprättas en anmälan om vårdslöshet i trafik, det är något vi gör som rutin vid denna typ av ärenden. Vi måste få mer klarhet i vad som hänt innan vi gör det, berättade polisens jourhavande förundersökningsledare på söndagseftermiddagen

Enligt Lars Berntsson var motorcykeln oregistrerad och det har upprättats en anmälan om det