Lars, Elsiemarie och Isabelle hoppas att någon tar över och driver Fars Hatt vidare.
Lars, Elsiemarie och Isabelle hoppas att någon tar över och driver Fars Hatt vidare. Bild: Benedikta Cavallin

Kungälvsborna hoppas på en framtid för Fars Hatt

Det är svårt att tro att slutet har kommit för Fars Hatt. När Kungälvs-Posten frågade folk på stan vad de hoppas ska hända var svaret enhälligt: Någon måste ta över verksamheten och driva den vidare!

ANNONS
|
Isabelle Axelsson, Kungälv
Isabelle Axelsson, Kungälv Bild: Benedikta Cavallin

Jag pratade just med min sambo om att någon annan borde ta över verksamheten. Vi får verkligen hoppas att det finns någon som vågar. Nu när restriktionerna släpper är det väl inte helt omöjligt.

Tanja Otrel, Göteborg
Tanja Otrel, Göteborg Bild: Benedikta Cavallin

Tillsammans med fästningen är det ju Fars Hatt som utmärker Kungälv! Det finns säkert en marknad för hotell och restaurang på platsen så jag tror att någon kommer att ta över konkursboet och driva det vidare som idag.

Kurt Bergström, Kungälv
Kurt Bergström, Kungälv Bild: Benedikta Cavallin

Vi får verkligen hoppas att någon tar över. Kanske är det en god idé att arrangera olika evenemang och locka gäster med paketerbjudanden. Med tanke på läget borde det inte vara så svårt att locka intressenter som vill driva verksamheten vidare.

ANNONS
Stina Bjualla, Torslanda
Stina Bjualla, Torslanda Bild: Benedikta Cavallin

Jag hoppas att någon tar över restaurangen åtminstone. Jag är med i roddklubben mitt emot och det är alltid kul när det är lite liv och rörelse på uteserveringen.

Elsiemarie Aronsson, Kungälv
Elsiemarie Aronsson, Kungälv Bild: Benedikta Cavallin

Jag hoppas verkligen att det löser sig och att hotellet drivs vidare i någon regi. Jag bor i lägenhet så jag bokar alltid rum på Fars Hatt när familjen kommer på besök vid jul. De har varit nöjda.

Lars Nordström, Kungälv
Lars Nordström, Kungälv Bild: Benedikta Cavallin

Fars Hatt är en institution! Vi får verkligen hoppas att någon annan tar över. När väl pandemin är över kan det väl inte vara helt omöjligt att få det att bära sig.

ANNONS