KP korar bästa Marstrandsbild – se bidragen som kom in i april

KP:s fototävling drar västerut – och nu vill vi se din bästa Marstrandsbild. Är det en en fullknökad färja, en vy över vindpiskade klippor eller ett ögonblick av stillhet du vill visa oss och KP:s läsare?

ANNONS
|

Kungälvs-Postens fototävling Bästa Marstrandsbild har nu rullat i en veckan och bidragen började omedelbart strömma in. I bildspelet kan du se några av bilderna som vi fått hittills.

Men vi vill ha fler! Vi vet att fotograferna och bilderna finns bland våra läsare, så visa oss och andra – vilken som är din bästa bild av Marstrand?

Vyer, vinklar och färger kan variera i oändligheten och nu vill vi se vad som fick dig att knäppa just den där bilden – som är Bästa Marstrandsbild – och skicka in den till oss och tävla om att få din bild som canvastavla.

ANNONS

Vi publicerar bilderna löpande och kommer när tävlingen är avslutad att välja ut finalister bland de inskickade bilderna. Sedan får ni läsare rösta fram er favorit!

Lycka till!

Så tävlar du

Mejla ditt bidrag senast den 15 maj till redaktion@kungalvsposten.se

Berätta vad som syns på bilden, när och var den är tagen – och vad som gör att du tycker att det är din bästa Marstrandsbild.

Ett bidrag per person är vad som gäller.

Bilden får inte vara äldre än två år.

LÄS MER:Sista chansen att rösta fram bästa Kungälvsbilden!

ANNONS