Marcus Berggren, komiker från Kungälv är en av deltagarna i nästa säsong av SVT-programmet Bäst i test.
Marcus Berggren, komiker från Kungälv är en av deltagarna i nästa säsong av SVT-programmet Bäst i test. Bild: Anna Hedlund

Komikern Marcus Berggren med i nästa säsong av ”Bäst i test”

Det blir en sjätte säsong av SVT:s prisade ”Bäst i test”. Bland nästa års deltagare finns komikern Marcus Berggren från Kungälv.

ANNONS
|

I början av maj i år gick SVT ut med att det blir en sjätte säsong av ”Bäst i test”. Den kommer att sändas 2022, men något premiärdatum har man ännu inte gått ut med.

Babben Larsson och David Sundin fortsätter även nästa säsong att leda programmet, vilket två år i rad fått pris på Kristallengalan som både Årets program och Årets underhållningsprogram.

LÄS MER:Marcus Berggren släpper EP: ”Jag har försökt med musiken i hela mitt liv”

Man har löpande avslöjat vilka som kommer att delta i den nya säsongens fasta panel. Först ut presenterades musikern Anis Don Demina. Sedan programledaren Sofia Dalén och sångerskan och skådespelaren Sussie Eriksson. I början på september tv-kocken Tareq Taylor.

ANNONS

Den 6 september gick de ut på sin Instagram att även komikern, musikern och krönikören Marcus Berggren från Kungälv kommer att vara med i den fasta panelen.

ANNONS