Här är veckans toppnyheter 11 till 17 juli

Kökaos vid Societetshuset, larm om drunkning och KP-reporterns på-plats-reportage inifrån akuten på Kungälvs sjukhus. Här är ett urval av Kungälvs-Postens mest lästa artiklar den senaste veckan.

ANNONS
|

Kaos vid Societetshuset

Det finns ingen kö. Det finns inga regler. Det finns ingen respekt längre. Folk ska bara in, skriver signaturen ”En besviken ungdom” om kaoset utanför Societetshuset på Marstrand.

Drunkningslarm på Marstrandsön

En stor sökinsats pågick på tisdagseftermiddagen på Marstrandsön. Enligt det initiala larmet handlade det om en drunkning, men det visade sig vara en försvunnen person som sedan hittades.

Oklart om seniorbiljett på Marstrandsfärjan

Med seniorkort zon B åker man gratis med Marstrandsfärjan. I alla fall om man vet att man behöver ett extra kort eller en ersättningsbiljett, som bara går att hämta ut på Koön under kontorstid. Låter det oklart? Det är du i så fall inte ensam om att tycka.

ANNONS

En tuff vardag och långa pass på akuten

Vad sägs om ett arbetspass på femton timmar utan paus för mat och toabesök? Det är vardagen för sjukhuspersonal i hela landet och Kungälvs sjukhus är inget undantag. KP följde arbetet på akuten en dag i semestertid.

Båt gick på grund utanför Skräddarön

En båt kapsejsade utanför Skräddarön. Flera personer hamnade i vattnet och fick simma i land. Efter händelsen fick räddningstjänsten ta hand om de inblandade personerna som hamnade i vattnet.

ANNONS