Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Här finns loppisarna i Kungälv

Loppisar och secondhandbutiker – Kungälvs-Posten har listat ett urval av alla som finns i vårt område. Öppettiderna kan dock ändras med kort varsel på grund av covid-19.
Bild: Kristian Johansson
Bild: Kristian Johansson

Anna på Knapegården/Utvalt By Knapegården

Gårdsbutik i Hålta som säljer svensktillverkade produkter, alltifrån inredning och barnkläder samt textilier och hantverk. Säljer även utvalda vintage och loppisprodukter. Har verksamhet via sociala medier fram till midsommar. Se butikernas sociala medier och hemsida för öppettider.
Bild: Arkivfoto
Bild: Arkivfoto

Pingstkyrkans secondhand

Säljer allt från kläder, porslin och böcker till hemelektronik, textilier och tavlor. Finns på Filaregatan 1 och har öppet tisdagar 14-17 och lördagar 10-13.

ViggoLova

Ligger i Akademibokhandelns gamla lokaler på Västra gatan 67. En välsorterad secondhandbutik som riktar sig till dam, gravid och barn. Säljer även heminredning. Öppet måndag-torsdag 10-18, fredag-söndag 10-14.
Bild: Helle Lyrstrand Larsen
Bild: Helle Lyrstrand Larsen

Blomium

En blommig retrobutik med många saker från förra seklet plus lite nytt. Öppet onsdag-fredag 12-17 samt lördagar 11-14. Ligger på Utmarksvägen.
Bild: Kristin Holmström
Bild: Kristin Holmström

Hjälp idag secondhand

Är ett tjänsteföretag som bland annat arbetar med dödsbon och säljer detta vidare till kunder genom Hjälpidag Second Hand som ligger på Bilgatan 10 i Rollsbo, Kungälv. För aktuella öppettider, se butikens Facebooksida.
Bild: Katarina Berg
Bild: Katarina Berg

Gratisbutiken i Kungälv

Du lämnar det du har över, och tar det du behöver. Finns allt från cykelhjälmar till porslin. Butiken ligger på Gråbrödragatan.
Enligt beskrivningen på Instagramkontot har butiken tillfälligt varit stängd på grund av pandemin, men nu har gratisbutiken öppet ”varierande på grund av väder och vind och annan påverkan”.
Bild: Arkivbild
Bild: Arkivbild

Svenska Djurhjälpen

Arrangerar loppisar regelbundet i bygdegården Fridhem i Norrmannebo. Loppis finns annars på Facebooksidan Svenska Djurhjälpen loppis.
Bild: Arkivfoto
Bild: Arkivfoto

Rådhusets intresseförening i Marstrand

Brukar årligen i mitten av juli arrangera loppmarknad vid rådhuset på Marstrandsön. Förra året blev det inställd på grund av pandemin, i år är det ännu inget beslutat. Håll koll på sociala medier för aktuell information.
Bild: Arkivfoto
Bild: Arkivfoto

Magasinet Tofta herrgård

Planerar för en loppis den 11 juli men datum kan ändras på grund av restriktioner.
Bild: Henrik Lundbjörk
Bild: Henrik Lundbjörk

Röda korset secondhand

Butiken ligger på Smedmästaregatan 3, vid Ingotappen. Enligt hemsidan har butiken öppet tisdag-onsdag 12-18 samt lördagar 10-13 med reservation för att man med kort varsel behöver ändra tiderna på grund av covid-19.
Bild: Arkivfoto
Bild: Arkivfoto

Secondhand för ungdomsidrotten i Kungälv

Har två butiker i Kungälv, en på Byggmästaregatan och en på Västra gatan 71. Säljer allt från kläder till möbler. Byggmästaregatan har öppet måndag-fredag 11-16, lördag 10-14 och söndag 10-13. Västra gatan har öppet måndag-fredag 11-16 och lördag 11-13.
Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil:
 
1. Sök på Kungälvs-Posten i AppStore eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm i mobilen bland dina andra appar.
 
Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.