Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

De tre syskonens butik kan bli Årets servicebutik i Sverige.  Bild: Svenska Spel
De tre syskonens butik kan bli Årets servicebutik i Sverige. Bild: Svenska Spel

Här är butiken som kan bli Årets servicebutik i Sverige

Svenska Spel har nominerat Hemmakväll Kungälv till Årets servicebutik bland alla Svenska Spel-ombud i hela Sverige.
– Det är helt underbart att få cred för det jobb man gör, säger Pernilla Zetterman.

Sedan sju år tillbaka så driver hon butiken på Vita fläcken tillsammans med sina bröder Magnus och Christian. Och de är alla tre lika stolta och glada över nomineringen.

– Ja, det är stort det här. Det är bara fyra butiker som är nominerade och det finns ju väldigt många ombud i hela landet, säger Pernilla.

Det var i förra veckan som hon fick veta att regionchefen för Svenska Spel hade skickat in en nominering som en jury sedan hade gått vidare med. Anledningen till att Hemmakväll Kungälv blev utplockade till toppstriden är bland annat för ett gott och omtalat kundbemötande, men också för kunskapen inom spel och för att butiken har en hög vinstprocent.

– Vi sätter mycket andelar och vi är kunniga inom området, alla tre. Det är kanske inte så vanligt att alla i personalen kan spelen. Och det börjar sprida sig mycket, även i resten av landet, säger Pernilla och förklarar att man nu, oavsett var man bor i Sverige, kan gå in på nätet och spela specifikt på deras andelar.

I början av november fick de dela ut över sju miljoner kronor till en vinnare i Kungälv, den största vinsten som Hemmakväll Kungälv någonsin delat ut, och allt som ofta brukar de egna systemen vara lyckade.

– Det finns ju inget roligare än att dela ut vinster, säger Pernilla.

Under veckan har Svenska Spel varit i butiken för att filma en presentationsfilm av de nominerade inför en stor gala som hålls den 6 februari i Stockholm. Det kommer bli en speciell dag för Pernilla, i dubbel bemärkelse.

– Det är ju så häftigt eftersom galan hålls på min födelsedag, det måste vara ett gott tecken. Tänk om man skulle få ta emot ett så fint pris på sin födelsedag, det hade ju varit kul. Men bara att bli nominerad är fantastiskt, säger hon.

Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil: 

1. Sök på Kungälvs-Posten i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm i mobilen bland dina andra appar.