Här är veckans toppnyheter 26 september till 2 oktober

Problem med stölder på Coop och ny restaurang i Kungälv. Här är ett urval av Kungälvs-Postens mest lästa artiklar den senaste veckan.

ANNONS
|

Problem med stölder på Coop

Stora mängder mat försvinner från Coop i Kongahälla Center. Därför har butiken valt att låsa in varor på kvällarna när bemanningen är lägre.

– Det är jättetråkigt att vi måste göra det, säger Helena Wennman, butikschef.

Ny restaurang öppnar i Kungälv

Street food, ladies nights och Instagramvänliga milkshakes – vännerna bakom nya restaurangen vill ge Kungälvsborna en restaurangupplevelse.

– Det kommer hända mycket roligt framöver, säger delägaren Bessim Plavci.

Nytt parti i den politiska majoriteten

Det blir Miljöpartiet, Moderaterna och Socialdemokraterna som kommer att styra Kungälv de närmaste fyra åren.

– Vi är helt överens om att ta hand om Kungälv och vi kommer att presentera en ansvarsfull och omfattande politik, säger kommunstyrelsens ordförande Miguel Odhner (S) vid en presskonferens under onsdagseftermiddagen.

ANNONS

Leröys fabrik är i full drift – behöver snart bli fler

I somras startade produktionen i Leröys nya fabrik i Arntorps industriområde. Efter några månader i full drift passerar nu runt hundra ton fisk och skaldjur anläggningen varje vecka.

– Vi har byggt den här anläggningen för att växa. Och med det behöver vi mer duktig personal, säger Leröy Seafoods vd Mattias Gunnarsson.

Helena startar körskola för män

Män som vill lära sig köra bil får vända sig till någon annan för Helenas körskola handlar inte om körning utan om körsång.

– Alla som vill prova på att sjunga i kör är välkomna, säger Helena Viklund.

ANNONS