Benjamin Rutmark är mycket nöjd med att ha tagit sig till final i Årets butik. Här tillsammans med Lena och Mattias som jobbar på Coop Kongahälla.
Benjamin Rutmark är mycket nöjd med att ha tagit sig till final i Årets butik. Här tillsammans med Lena och Mattias som jobbar på Coop Kongahälla. Bild: Ebba Bergström

Coop Kongahälla till final – kan vinna prestigefullt pris

Coop Kongahälla kan vinna prestigefulla Årets Butik på Dagligvarugalan 15 november. På måndagen stod det klart att butiken är en av tre finalister.

ANNONS
|

I förra veckan berättade KP att Coop Kongahälla var en av tio butiker som nominerats till priset som Årets butik på Dagligvarugalan 2021.

LÄS MER:Kongahällabutik en av landets bästa

Nu står det klart att butiken är en av tre finalister.

Benjamin Rutmark, butikschef på Coop Kongahälla, säger att han är själaglad och stolt över att vara en av tre finalister bland butiker i hela Sverige.

– Det är helt fantastiskt. Jag känner en stolthet, en tacksamhet och en ödmjukhet på en och samma gång, säger han.

15 november ska vinnaren av Årets butik utses och nu ligger allt i juryns händer. Men Benjamin Rutmark kommer inte att få glädjas tillsammans med personal och kunder för nu väntar nya utmaningar.

ANNONS

– Jag gör min sista arbetsdag så jag får tyvärr glädjas vid sidan av.

Men han säger att butiken, oavsett om de vinner eller inte, kommer arbeta vidare med sitt ständiga förändringsarbete där de arbetar med en förbättringskultur gentemot medarbetare och kunder.

– Vi har många duktiga medarbetare och engagerade kunder, säger han.

Övriga finalister i kategorin Årets Butik är Ica Kvantum Liljeholmen, Stockholm och Ica Nära Stabby, Uppsala.

ANNONS