Bråk urartade i Komarken – nu åtalas en 25-åring

I februari i år startade ett bråk mellan två personer i ett bostadsområde i Komarken. En av männen åtalas nu för misshandel.

ANNONS

Enligt åtalet har en 27-årig man blivit misshandlad samt utsatt för skadegörelse på sin bil. En 25-åring står nu åtalad för bland annat misshandel.

Enligt förundersökningen ska männen ha pratat på telefon och 27-åringen åkte sedan till 25-åringens adress i Komarken. I förhör skiljer sig männens berättelser – båda hävdar att den ene var skyldig den andre pengar.

Men fastslaget är att 27-åringen fick sin sidospegel sönderslagen, blev biten i fingret och mottog slag mot ansiktet.

”Han var så jävla arg att han slog sönder min sidospegel och slog mig utan anledning i ansiktet med knytnäven”, säger 27-åringen i förhör.

ANNONS

Efter att 25-åringen lämnat platsen ringde 27-åringen polis och de var snabbt på plats. De kunde gripa 25-åringen i anslutning till platsen.

Vid gripandet uppvisade han tecken på narkotikabruk, vilket visade sig stämma efter ett urinprov. 25-åringen erkänner även i förhör att han tagit droger samma kväll.

Efter att polisen anlänt till platsen och hållit inledande förhör med målsägande åkte han till akuten med ett förmodat brutet näsben.

25-åringen står nu åtalad för misshandel, ringa narkotikabrott och skadegörelse. De båda männen uppger i förhör att de känt varandra en längre tid.

ANNONS