Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Tomas Ohlsson, Arkivbild
Bild: Tomas Ohlsson, Arkivbild

Bråk urartade i Komarken – nu åtalas en 25-åring

I februari i år startade ett bråk mellan två personer i ett bostadsområde i Komarken. En av männen åtalas nu för misshandel.

Enligt åtalet har en 27-årig man blivit misshandlad samt utsatt för skadegörelse på sin bil. En 25-åring står nu åtalad för bland annat misshandel.

Enligt förundersökningen ska männen ha pratat på telefon och 27-åringen åkte sedan till 25-åringens adress i Komarken. I förhör skiljer sig männens berättelser – båda hävdar att den ene var skyldig den andre pengar.

Men fastslaget är att 27-åringen fick sin sidospegel sönderslagen, blev biten i fingret och mottog slag mot ansiktet.

”Han var så jävla arg att han slog sönder min sidospegel och slog mig utan anledning i ansiktet med knytnäven”, säger 27-åringen i förhör.

Efter att 25-åringen lämnat platsen ringde 27-åringen polis och de var snabbt på plats. De kunde gripa 25-åringen i anslutning till platsen.

Vid gripandet uppvisade han tecken på narkotikabruk, vilket visade sig stämma efter ett urinprov. 25-åringen erkänner även i förhör att han tagit droger samma kväll.

Efter att polisen anlänt till platsen och hållit inledande förhör med målsägande åkte han till akuten med ett förmodat brutet näsben.

25-åringen står nu åtalad för misshandel, ringa narkotikabrott och skadegörelse. De båda männen uppger i förhör att de känt varandra en längre tid.

Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil: 

1. Sök på Kungälvs-Posten i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm i mobilen bland dina andra appar.