Det blir nära och avskalat när Ola Salo kommer till Havshotellet i juli. Pressbild
Det blir nära och avskalat när Ola Salo kommer till Havshotellet i juli. Pressbild

Havshotellet öppnar upp med Ola Salo

Tre kvällar i rad framträder Ola Salo på Havshotellet. Det sker i början av juli och är ett pandemisäkert event som många längtar efter, enligt Havshotellets vd Daniel Svensson.

ANNONS
|

– Vi vågar satsa på det här eftersom vi enligt restriktionerna får ha restaurangen öppen till 22.30 från och med 1 juni, säger han och berättar att 50 platser släpps till varje föreställning, i en lokal som rymmer 250 personer.

– Man ska kunna känna sig trygg i en situation där vi fortfarande får vara extra försiktiga, säger Daniel Svensson, som redan förra året fick många förfrågningar från artister.

– Men då var det inte riktigt läge att göra något. Nu ser smittläget annorlunda ut och vi märker att det finns en efterfrågan och att intresset är jättestort.

Lyfter på locket

Han beskriver det som att Havshotellet vill börja lyfta lite på locket, på ett pandemisäkert sätt.

ANNONS

– Vi känner att vi vill börja nosa lite på det som väntar efter pandemin. Och vi vet att många vill hitta på saker att göra på hemmaplan även i sommar, säger Daniel Svensson.

Fler arrangemang

När man inte har lust att åka så långt är den här sortens event perfekta, menar han och utlovar fler arrangemang till sommaren och hösten.

– Men de är hemliga än så länge.

Nära och avskalat

Enligt arrangören MT Live bjuder eventet med Ola Salo på ett helt nytt format, där ledorden är ”...intimt, nära och avskalat med mat och musik av toppklass.”

– Jättekul att vi kan välkomna så här pass stora artister till Marstrand, säger Daniel Svensson och konstaterar att bokningsläget ser riktigt bra ut inför sommaren.

– Nu känns det som att vi tar ett steg i rätt riktning mot det nya normala.

ANNONS