Visa oss din tatuering!

Nu vill vi på KP se era tatueringar. Skicka in en bild, berätta historien bakom din tatuering och var med och tävla om ett fint pris!

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Tatueringar tycks hetare än någonsin. Det hålls mässor över hela landet och i dagarna har realityserien Under nålen premiär på SVT. Tittarna får i programmet följa den prisbelönte tatueraren Andy och människorna som kretsar kring hans tatueringsstudio i Stockholm. Andy träffar varje dag alla möjliga olika sorters människor – "Men en sak har de gemensamt: Varje tatuering bär på en historia”.

LÄS MER:Den första tatueringen förändrade Mattias liv

Nu vill vi på KP se era tatueringar – och läsa om historien bakom. Skicka in en bild på din tatuering och skriv också några rader om motivet och historien bakom. Bästa kombination av tatuering och historia vinner!

Bilderna kommer att publiceras löpande på Kungälvs-Postens nyhetssajt, och vid några tillfällen i papperstidningen. KP:s jury kommer sedan att välja ut fem vinnare. Förstapriset är ett presentkort värt 1000 kronor hos valfri tatuerare och övriga belönas med trisslotter.

Tävlingen pågår till slutet av november.

Här kan du se alla bilder vi har fått in hittills.

Så tävlar du med din tatuering

Mejla en bild på din tatuering till redaktion@kungalvsposten.se.

Skriv också en kort beskrivning av tatueringen och berätta om varför du valde just det motivet.

Bilderna kommer att publiceras löpande på KP:s nyhetssajt.

Tävlingen pågår till och med 30 november.

ANNONS