Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Haga-Lennart stod för underhållningen när det var dags för efterlängtad PRO-träff i Kungälvsparken. Bild: Lisbeth Samuelsson
Haga-Lennart stod för underhållningen när det var dags för efterlängtad PRO-träff i Kungälvsparken. Bild: Lisbeth Samuelsson

Lång väntan över – äntligen PRO-träff igen

Efter över ett år utan fysiska möten var det åter dags för PRO-träff.

Äntligen! Efter att vi i över ett år, på grund av pandemin, inte kunnat träffas var det, den 22 september på Höstdagjämningen, möjligt för oss att mötas igen och det gjorde vi på Kungälvs Folkets Park.

Dimman låg över nejden när vi vaknade i morse men den lättade och nu är det delvis moln och delvis lite sol.

Vi har kommit till parken och satt oss till rätta inne på dansbanan för att ha lite trevligt tillsammans. Vi har även bjudit in till lite underhållning och det är ingen mindre än Haga-Lennart som ska bjuda oss på lite dragspelsmusik.

Innan vi satte oss tillrätta för att dricka kaffe, eller vad det nu är som vi tagit med oss, så tar vi en liten promenad runt dansbanan för att svara på lite kluriga frågor i en liten tipspromenad.

Efter kaffestunden var det dags för Haga-Lennart att underhålla och ingen blev besviken på att under en timmes tid lyssna på hans val av härlig dansmusik och underbara visor. ”Kan man älska nån på avstånd” fanns med på repertoaren samt några låtar av Owe Törnqvist där ”Hjalmar Bergström” var en av dom. När den härlig hambon ”På verandan” kom var det var svårt att sitta still.

Haga-Lennart hade mycket att berätta om sitt liv som musiker. Han startade i unga år, uppvuxen som han var i en stor musikalisk familj.

Vi fick några låtar av Sven-Ingvars innan han valde ”Gula höstlöv” av Arne i Bora som sista låt, men det fick bli ett stycke till innan vi var nöjda.

Stort tack och varma applåder till en underbar musikant. Vi hälsar honom varmt välkommen tillbaka.

Efter det blev det utdelning på tipspromenaden och dragning på ett litet lotteri som vi sålt lotter till.

Det kändes underbart att kunna träffas igen efter all isolering. Vi ser fram mot nästa möte när det nu kan bli, det får vi se.

Lisbeth Samuelsson

Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil:
 
1. Sök på Kungälvs-Posten i AppStore eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm i mobilen bland dina andra appar.
 
Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.