KP:s läsare strör rosor omkring sig

I varje nummer av KP:s pappersupplaga delas Veckans ros ut till människor som har gjort det lilla extra för någon. Här kommer en sammanställning av alla som har blivit rosade den senaste månaden.

ANNONS
|

Rosor till personalen på Kungälvs bibliotek som i fredags var så hjälpsamma och trevliga, hjälpte mig både att hitta en bok och fixa lånekort. Det betyder mer än man kan tro, att bli så väl bemött! Tack för det.

Gerd Törnqvist, Brycke

Veckans Ros till sjuksköterskan på Centrumpraktiken som ringde och bokade tid för vaccination mot covid-19 den 1 april. Tackar för vänligheten!

M-A o B

Veckans ros till Paul och de andra som tog hand om mig på akuten på långfredagen!

John

Rosor till vaccinteamet på Församlingshemmet i Ytterby som visade professionalism, god organisation och gav "snälla" sprutor. Vi bokade via Kusten och är helnöjda!

ANNONS

Britt och Christer

Ett stort tack och ros till Tim på Maskin Expressen Kungälv/Göteborg för snabb och proffsig hämtning av 200 kg Värmepanna för leverans med ”mini kranbil” till Munkgärde återvinning!

Kjell i Ytterby

Veckans rosor till mina grannar på Floragatan Britt-Marie, Zenita, Lotta och Lasse o Lena för hjälp och omtanke när jag hastigt fick åka till akuten.

Kram från Ingela

Många rosor till er som hjälpte mig när jag blåste omkull på Tvetgatan fredagen den 9/4.

Varma tack hälsar 90-åriga damen!

Veckans ros vill jag ge till alla er A-traktorförare, som jag vet, gör allt vad ni kan för att släppa fram oss andra bilister. Extra rosor till killarna med dekalen ”Du är viktig” i bakrutan.

Kul att se er på vägarna

Den största och rödaste rosen av alla vill vi ge till bambatjejerna på Tunge Skola. Så omtänksamma och vill alltid fixa så att alla blir glada. Ni är bäst!!!

Anna

Ett varmt och innerligt tack till den man som stod bakom mig i kassan på Coop lördag förmiddag och som betalade resterande pengar för mig då jag inte kunde göra rätt för mig eftersom jag glömt min telefon med bank-kortet hemma i uppladdningssyfte.

En generad men oerhört tacksam tant

De vackraste rosor till Anders, sjuksköterska på Centrumpraktiken, alltid vänlig, omtänksam och duktig.

Stor kram Gunnel

En stor ros till Maria på Apoteksgruppen Ytterby för hjälpen, det kallar jag service. Ni är toppen

Jane

Världens bästa Gaisare, hälsningar från en Blåvitare. Du är en ängel Claes Hellström.

Henke

Ett stort tack till Centrumpraktiken samt sjuksköterskan som vaccinerade mig mot Covid-19 fredagen den 16 april. Jag fick ett mycket professionellt bemötande vid mitt besök.

Lillemor

Veckans vackraste rosor och ett stort tack till alla nära och kära för all uppmuntran och pepp jag fått under min sjukdomstid.

Kramar från Birgitta Augustsson

Det största fånget rosor vill vi ge till Lasse (med kollegor) på Kungälvsbostäder. Tack för den snabba hjälpen vi fick med fönstren efter inbrottet på vårdcentralen.

Varma hälsningar från Älvpraktiken

Veckans ros till Jakob och Hanna H för vänligt bemötande när inlämningsfacket på Ica Maxi krånglade.

Tacksam

Vi vill ge en ros till all fantastisk personal på Kustens Vårdcentral. Ni gör en oerhört viktig insats i dessa tider... alltid med ett leende. Läkare Jonis Rosenberg är förstående och omtänksam. Personalen på lab likaså. Gunilla speciellt. Ditt lugn och förståelse hjälpte både oss och vår son i en svår situation. Kämpa på och var rädda om er.

Lise-Lott, Dan och Lowe

En stor röd ros till den kvinnan som hittade min plånbok hos grönsakshandlaren på Nytorget. Tack för din omtanke.

I.K

Vill ge ett stort tack till Kungälvs sjukhus avdelning 2 för att ni tog så väl hand om Anita Daun. Speciellt tack till Isabell och Ajdin, samt till hemsjukvården i Kungälvs kommun.

Bertil, Imre och Jeanette

En bukett med dom finaste rosor till Sjuksköterskorna Mattias och Anna för det proffsiga bemötandet i vår svåra situation onsdag den 28/4. Ni är ett föredöme för er yrkeskår!

Ann-Mari

En famn full av rosor vill jag ge till Fredrik på Ringtjänst och hans medarbetare. En enastående servicevilja vid vårt däckbyte och batteriproblem.

Barbro Erdei

Dagens ros vill vi ge till vår underbara Lana. Tack för det outtröttliga arbete du gör på Attendo Stationsgatan. Du har ett otroligt varmt och stort hjärta. All respekt och kärlek till dig.

Dina kollegor på Attendo Stationsgatan

Finaste rosor till Victor, fastighetsvärd på Kungälvsbostäder. Tack för ditt engagemang och påhittighet, och tack till Åsa för samordningen. Från djupet av mitt hjärta, tusen tack.

Annika på 1B

Veckans rosor till personalen på Båtsmansgärdet för god omvårdnad av vår kära mors vistelse på boendet. Vi vill tacka för fint bemötande och goda relationer med oss anhöriga. Tack för stöd när Marianne stilla fick somna in.

Margareta och Per-Henrik med familjer

Veckans ros till vaccinationsgänget på Kungälvs sjukhus. Så smidigt, välplanerat, proffsigt, säkert och alla dessa leende från er alla.

Vi kommer tillbaka!

Veckans rosbukett till Johan och Olli hos Colorama som hjälpte oss att köra hem en stor matta den 30/4. Vilken fin service, tackar!

M-A och B

ANNONS