Mollys hälsning som nyfödd till pappas bästa vän har blivit viral, med över en miljon visningar på Instagram. Här syns hon även med mamma Sofie och pappa Olle Tolwers. Kollage.
Mollys hälsning som nyfödd till pappas bästa vän har blivit viral, med över en miljon visningar på Instagram. Här syns hon även med mamma Sofie och pappa Olle Tolwers. Kollage. Bild: Privat

Hårda hälsningen från nyfödd – klippet har setts av miljontals

Kungälvflickan Mollys fingerfärdigheter som nyfödd har blivit viral. Instagramkontot Sveriges roligaste barn har i två rundor lagt ut ett klipp där Molly bara några dagar gammal ger långfingret till sin pappas bästa kompis.

ANNONS
|

Klippet las ut på Instagramkontot Sveriges roligaste barn för första gången i januari i år, och är idag är uppe i över en miljon visningar. Nu i dagarna har det åter lagts ut på kontot och har redan över en halv miljon visningar och tusentals roade kommentarer.

Det virala klippet visar mamma Sofie Tolwers liggandes i en sjukhussäng med nyfödda dottern Molly på bröstet. Pappa Olle Tolwers ber Sofie och Molly skicka en hälsning till hans bästa vän David – varpå Mollys lilla hand kommer fram och riktar långfingret mot kameran. Den något hårda hälsningen mottogs väl av David, berättar Sofie Tolwers.

ANNONS

– Han skrattade bara, han tyckte det var jätteroligt. Han och min man har den jargongen, säger hon.

Sofie Tolwers med Molly, idag fyra år, och lillasyster Maja.
Sofie Tolwers med Molly, idag fyra år, och lillasyster Maja. Bild: Privat

Klippet har spridits över nätet och kändisar som Pernilla Wahlgren och Idol-aktuella Anders Bagge har delat det på sina Instagramkonton. Att det skulle bli viralt var något Sofie inte hade väntat sig. När hon skickade in klippet till det populära Instagramkontot Sveriges roligaste barn trodde hon inte att det skulle få sådan spridning.

– Det är lite roligt, det trodde jag inte skulle hända. De har lagt ut liknande klipp på andra barn, så det var det som gjorde att de fick filmen av mig.

Molly är idag fyra år och Sofie berättar att hon inte riktigt förstår innebörden av klippets komik, men tycker det är roligt att alla blir glada av det. När hon föddes 2017 var hon född för tidigt och de fick ligga kvar på sjukhuset i en vecka. Fort kände föräldrarna att de helst bara ville hem med sin förstfödda och den oväntade hälsningen kom som en ljusglimt.

– Vi skrattade så vi grät.

Se det virala klippet på Mollys hälsning:

ANNONS