Västtrafik svarar på insändarskribenten bakom ”Hur ska jag och andra pendla mellan Ytterby och Göteborg i ett års tid?”. Arkivbild
Västtrafik svarar på insändarskribenten bakom ”Hur ska jag och andra pendla mellan Ytterby och Göteborg i ett års tid?”. Arkivbild Bild: Sara Johari

Vi beklagar att vår kommunikation varit missvisade

Västtrafik svarar på insändarskribenten bakom ”Hur ska jag och andra pendla mellan Ytterby och Göteborg i ett års tid?”.

ANNONS

Svar till insändaren "Hur ska jag och andra pendla mellan Ytterby och Göteborg i ett års tid?" (29/12):

Tack för din insändare. Att du som resenär känner dig trygg med att du får den information du behöver är såklart väldigt viktigt för oss. Vi beklagar att vår kommunikation varit missvisade.

Mellan april 2023 och mars 2024 kommer det pågå ett arbete på Bohusbanan som påverkar sträckan mellan Stenungsund och Uddevalla. Detta arbete kommer därmed inte påverka tågen mellan Stenungsund, Stora Höga, Kode, Ytterby och Göteborg. Dessa tåg kommer att gå som vanligt, med undantag för andra mindre arbeten som genomförs under kvällar och helger, till exempel under påsk och första maj.

När vi planerar ersättningsbussar till planerad inställd tågtrafik utgår vi från hur resandet vanligtvis ser ut under de specifika tiderna. Vid tider då flest reser med oss sätter vi in ersättningsturer för varje tågavgång. Under tider då antalet resenärer vanligtvis är lägre sätter vi in ersättningstrafik till en del av tågavgångarna samt hänvisar till intilliggande kollektivtrafik. För oss är det viktigt att få reda på hur våra resenärer upplever sitt resande, därför är din insändare framförd till ansvarig avdelning för planerad ersättningstrafik. Har du fler frågor eller synpunkter är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

Frida Antonsson, Västtrafik

LÄS MER:Därför vill inte folk jobba inom hemtjänsten

LÄS MER:Klart: Då öppnar Tai Lee

ANNONS