Tillsammans ska vi göra Kungälv bättre

Vi vill att Kungälv ska växa lagom med större gröna lungor, fruktträd, utegym, lekplatser. Du ska kunna vila, mötas och fika mitt i staden. Det skriver Miguel Odhner (S) i en replik.

ANNONS

Replik på insändarna en ”En röst på sossarna är en röst på Moderaterna, och tvärtom...” Gröna lungor kräver planering”.

En enda röst kan avgöra Sveriges och Kungälvs framtid. Putins krig gör att alla måste vända på slantarna. Därför inför vi ett högkostnadsskydd för elräkningen. Socialdemokraterna lämnar ingen i sticket, därför höjer vi pensionerna och säger nej en fastighetsskatt. Vi tar och vill fortsätta ta ansvar för Sverige och svenska familjers ekonomi, såväl i riket som i Kungälv. Vi säger nej till privatiseringar och utförsäljningar av vård/omsorg i Kungälv och lokala skattesänkningar som innebär att 70 lärare/vårdpersonal måste sägas upp. Vi säger stopp för vinster i skolan för pengarna ska gå till barnen. Vi säger ja till trygghet men nej till rasism. Så visst är det skillnad i politiken. Gränsen för samarbete går vid SD, de vill göra skillnad på medborgarna, den vägen är historiskt mörk, det Sverige vill vi inte ha. Därför avgör din röst vår framtid.

Tillsammans ska vi göra Kungälv bättre, mer tryggt, trivsamt och hållbart. Du ska lita på att Socialdemokraterna kommer bygga Arena Kungälv med större bad, fler is- och idrottshallar, mötesplatser för unga och äldre. Som elev ska du ha möjlighet att lyckas i skolan och alla unga under 25 skall garanteras jobb/utbildning, ingen skall lämnas utanför.

Vi vill att Kungälv ska växa lagom med större gröna lungor, fruktträd, utegym, lekplatser. Du ska kunna vila, mötas och fika mitt i staden. Bostäder ska byggas för alla plånböcker, kust- och älvsområde ska tillhöra alla. Vårt hav, fisk och natur ska skyddas hårt och Kungälv ska vara fossilfritt 2030. Kollektivtrafiken ska byggas ut och vara fri för både unga och äldre. Det ska vara tryggt och trivsamt att växa upp eller åldras i Kungälv. Med mig vid rodret kan du räkna med mer socialdemokrati, ordning på ekonomin, politisk samarbete för Kungälvs bästa och hårdare tag mot gängkriminalitet med nolltolerans för all form av våld och droger i Kungälv. Din röst avgör.

Socialdemokraternas kommunstyrelseordförandekandidat

Miguel Odhner

LÄS MER:En röst på sossarna är en röst på Moderaterna, och tvärtom...

LÄS MER:”Gröna lungor” kräver planering

ANNONS