Idén med studentutspring inne på fästningen känns ogenomtänkt, tycker signaturen Mamma till student
Idén med studentutspring inne på fästningen känns ogenomtänkt, tycker signaturen Mamma till student Bild: Anders Andersson

Studentutspring i fästningen - en ogenomtänkt idé

Idén med studentutspring inne på fästningen känns ogenomtänkt, tycker signaturen Mamma till student som vädjar till ansvariga att tänka över saken en gång till.

ANNONS

Jag förstår inte hur ansvariga på Mimers Gymnasium tänker när de har valt att lägga utspringet för sina studenter inne på borggården på fästningen. Alla de frågor som gymnasiechefen Amela m.fl. ännu ej löst så som tillgängligheten för alla samt att det med all säkerhet blir begränsat antal besökare känns så ogenomtänkt.

Detta är ju en jättestor dag i studenternas liv som släkt och vänner vill ta del av. I och med att lägga tillställningen inne på borggården för att arrangörerna ska slippa bygga upp en scen och att det inte blir så mycket insyn gör att alla som vill dela dagen med sin student inte kommer kunna detta om dom nu klarar att ta sig in på borggården överhuvudtaget. Inne på borggården är det dessutom inte alla som kommer att kunna se scenen då det är mycket begränsad sikt.

Upplägget förra året var perfekt. Det var gott om plats för alla som ville vara där och alla hade bra sikt mot scenen. Studenterna hade sedan nära till sina lastbilar.

Alternativet kan ju vara att studenterna springer ut från öppningen till fästningen.

Jag hoppas att dom som bestämmer tänker över detta en gång till.

Mamma till student

LÄS MER:Här kommer studenterna att springa ut

LÄS MER:Fler handlar balkläder second hand

LÄS MER:Äntligen ett riktigt studentfirande igen: ”Mirakulöst”

ANNONS