”Men bäst, utan tvekan allra mest inspirerande med mitt jobb, är ni resenärer”, skriver busschauffören Helen.
”Men bäst, utan tvekan allra mest inspirerande med mitt jobb, är ni resenärer”, skriver busschauffören Helen. Bild: Karin Henriksson

Jag har kört buss i 20 år, nu hoppar jag av

Fantastiska samtal, unika tips och idéer har utbytts, uppskattande hej och glimt i ögonen och alla underbara barn; va roligt jag haft med er, skriver den snart före detta busschauffören Helen.

ANNONS
|

I mitt yrke som busschaufför har jag blivit inspirerad av årstidernas skiftningar, träden och färgerna, vyerna och himlen med obeskrivligt tjusiga nyanserna.

Och korna i hagarna; älskar att se dom!

Radion. Radioprogram som gett mig hur mycket som helst; kunskap, underhållning, sällskap och trygghet faktiskt. Åh vad jag uppskattat radion! Låtarna mmm, eufori ibland.

Men bäst, utan tvekan allra mest inspirerande med mitt jobb är ni resenärer. Fantastiska samtal, unika tips och idéer har utbytts, uppskattande hej och glimt i ögonen och alla underbara barn; va roligt jag haft med er! Jag har blivit stolt över att jag är jag.

ANNONS

Jag har kört buss i 20 år, nu hoppar jag av.

Jag sökte mig till ett sammanhang, det finns inget sånt sammanhang. Mitt beslut känns rätt. Onsdag 12 juni kör jag linje 1 heela eftermiddan, kom och sjung sommarsånger med mig på fantastiska linje 1. Det vore ett jättekul avslut på mitt inspirerande, snart före detta, yrke.

Helen

LÄS MER:Starka reaktioner på Västtrafiks förändrade tidtabell

LÄS MER:Vi i Björkås har också rätt till bussar!

LÄS MER:Majoriteten som reser med linje 2 får kortare resväg

ANNONS