Har missat hela tanken om att ställa om samhället

Vi behöver bli fler som väljer buss framför bil, men det kräver viss tillvänjning så bättre att KD propagerar för kollektivtrafik och fulla bussar än tvärtom. Det skriver Anders Petrén i en replik om bussfilerna på Nordreälvbron.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Replik på insändaren ”Bussfilerna fyller ingen funktion” (26/8):

Det finns anledning att ta sig för pannan, igen!

KD i Kungälv tycker att man ska öppna bussfilen på Nordreälvbron för biltrafik och har missat hela tanken om att ställa om samhället, otroligt.

Att åka buss norrifrån eller från Kungälv mot Göteborg är ett utmärkt sätt att förflytta sig och den stora fördelen är att man kommer fram i tid - just pga bussfilerna.

Vi behöver bli fler som väljer buss framför bil, men det kräver viss tillvänjning så bättre att KD propagerar för kollektivtrafik och fulla bussar än tvärtom. En röst på KD är tyvärr en röst tillbaka i tiden, inte in i framtiden.

Anders Petrén

LÄS MER:Bussfilerna fyller ingen funktion

LÄS MER:En solskenshistoria

ANNONS