Hallarenan ska innehålla simhall, isytor och idrottshallar. Helén Sandström, Utvecklingspartiet, tror att arenan blir positvt för kommunen, men tycker också att affären hastades fram. " Vi som sitter i kommunfullmäktige får inte en rättvis chans att sätta oss in i alla delar”. Arkivbilder
Hallarenan ska innehålla simhall, isytor och idrottshallar. Helén Sandström, Utvecklingspartiet, tror att arenan blir positvt för kommunen, men tycker också att affären hastades fram. " Vi som sitter i kommunfullmäktige får inte en rättvis chans att sätta oss in i alla delar”. Arkivbilder Bild: Kristian Johansson

Hallarenan blir en positiv utveckling för vår stad

Hallarenan ska innehålla simhall, isytor och idrottshallar. Helén Sandström, Utvecklingspartiet, tror att arenan blir positvt för kommunen, men tycker också att affären hastades fram. " Vi som sitter i kommunfullmäktige får inte en rättvis chans att sätta oss in i alla delar”.

ANNONS

Kommentar till Anders Nyby, KP, som skrev insändaren: ”Någon måste stoppa kommunens affär” (20/12):

Tack Anders, det känns positivt med en reaktion som din. Utvecklingspartiet håller med i allt och vi vill också uppmuntra alla invånare att titta/lyssna i realtid eller i efterhand på kommunfullmäktiges möten. Där kommer det många gånger fram sådant som man annars tyvärr inte får veta något om.

Ni vet väl att ni också har möjlighet att sitta med på mötet i kommunhuset.

Du skrev ”Någon måste stoppa kommunens affär”. UP är absolut för Hallarenan, den kommer att vara väldigt bra för Kungälv, men vi är inte för att denna mycket stora affär i så många olika kluriga delar, hastades fram så att vi som sitter i kommunfullmäktige inte får en rättvis chans att sätta oss in i alla delar, bilda oss en egen uppfattning och prata igenom ett så viktigt och stort ärende i våra respektive partier. Utvecklingspartiet reserverade sig mot beslutet och lämnade en anteckning.

Men vi är för Hallarenan och ser fram emot den, den blir en positiv utveckling för vår stad.

Helén Sandström (UP)

ANNONS