I över ett år har boende i Björkås dagligen tvingats navigera genom stora hål, grus och vad som liknar en dåligt skött grusplan, skriver signaturen Frustrerad boende i området.
I över ett år har boende i Björkås dagligen tvingats navigera genom stora hål, grus och vad som liknar en dåligt skött grusplan, skriver signaturen Frustrerad boende i området. Bild: Privat

Gör något åt infarten till Björkås – våra bilar tar skada!

I över ett år har vi boende i Björkås dagligen tvingats navigera genom stora hål, grus och vad som liknar en dåligt skött grusplan.

ANNONS
|

Det är med stor besvikelse som vi, boende i området Björkås, måste påpeka den undermåliga standarden på vår infart och utfart. Sedan över ett år tillbaka har vi dagligen tvingats navigera genom stora hål, grus och vad som liknar en dåligt skött grusplan. Vår bil har fått skador på både däck och fälgar som resultat.

Att en infart och utfart för över 391 lägenheter och ytterligare lokaler ska vara i ett sådant skick är inget annat än oacceptabelt. Har kommunen glömt bort sitt ansvar eller väljer de medvetet att ignorera problemet? Varför revs vägen upp utan några planer på att återställa den till sitt ursprungliga skick?

ANNONS

Det är hög tid att detta åtgärdas. Vi har tröttnat och vill se åtgärder.

Frustrerad boende i området

LÄS MER:Västtrafiks besked: Linjerna som förändras eller läggs ner

LÄS MER:Bostadsplaner i Björkås får kritik – skredrisk i området

ANNONS