Insändarskribenten M Karlsson vill se bänkar att sitta och äta på i en avkopplande miljö i en park som även kan nyttjas av sjukhuset.
Insändarskribenten M Karlsson vill se bänkar att sitta och äta på i en avkopplande miljö i en park som även kan nyttjas av sjukhuset. Bild: Kristian Johansson

Anlägg en MAX-park mellan sjukhuset och Biltema

En "MAX-park" - med väldoftande växter, vackra träd, bärbuskar, fruktträd, fjärils- och bivänliga blommor. Så tänker sig signaturen M Karlsson området mellan sjukhuset och motorvägen.

ANNONS
|

Förslag till Kungälvs kommunpolitiker och ansvariga som är inblandade i planerat bygge vid motorvägen/sjukhuset - MAX restaurang och Biltema:

Anlägg en vacker park mellan sjukhuset och MAX/Biltema!

Här kan du ta en paus, ladda bilen och dig själv, äta och ta en promenad i parken under tiden bilen laddas. (Tar för givet att det kommer finnas laddstationer här.)

En "MAX-park" - med väldoftande växter, vackra träd, bärbuskar, fruktträd, fjärils- och bivänliga blommor. En liten damm med en enkel fontän som porlar behagligt. Bänkar att sitta och äta på i en avkopplande miljö. En park som även kan nyttjas av sjukhuset.

ANNONS

Det finns många studier som visar på positiva effekter gällande återhämtning och rehabilitering genom att vistas i vacker natur och härliga grönområden. Om människors hälsa och välmående gynnas av detta så är det också en bra investering för kommunen, sjukhuset och restaurangen! Win win.

Kungälv - en hållbar stad där människor trivs och vill vara! Även i framtiden.

... Kanske inte bara ett förslag - borde väl vara ett krav ...

M Karlsson

LÄS MER:Skapa en naturpark vid Kungälv sjukhus!

LÄS MER:Gör något bättre av Kungälvs skyltfönster vid sjukhuset

ANNONS