Jag måste på det bestämdaste hålla med för ån som rinner igenom Kungälv är igenväxt och ser bedrövlig ut. Det skriver Sture Andersson i ett debattinlägg. Arkivbild
Jag måste på det bestämdaste hålla med för ån som rinner igenom Kungälv är igenväxt och ser bedrövlig ut. Det skriver Sture Andersson i ett debattinlägg. Arkivbild Bild: Catrin Hansson

Ån är igenväxt och ser bedrövlig ut

Jag måste på det bestämdaste hålla med för ån som rinner igenom Kungälv är igenväxt och ser bedrövlig ut. Det skriver Sture Andersson i ett debattinlägg.

ANNONS

Replik på insändaren: ”Gör som i Hedebyborna – inför årensning varje år” (30/9):

I KP den 30 september hade inflyttad Kungälvsbo ett förslag om att införa årensning varje år.

Jag måste på det bestämdaste hålla med för ån som rinner igenom Kungälv är igenväxt och ser bedrövlig ut. Om vi tar en promenad utefter ån så blir man beklämd av att inte Kungälv gör någonting åt det hela.

Tittar man i andra städer som också har liknande vattendrag så har de på ett alldeles utomordentligt vis gjort det snyggt och trivsamt. I Kungälv går det att göra på liknande sätt om man har lite vilja att göra det trivsamt för Kungälvsborna och våra turister. Rensa upp ån, gör en park vid "fågeldammen" och städa upp kanterna längs med ån från KC ända ner till Nordre älv, så skulle det se mycket bättre ut på en gång.

ANNONS

Det vore bra om ansvarig ville ta sig tid att kommentera min åsikt.

Sture Andersson

LÄS MER:Gör som i Hedebyborna – inför årensning varje år

LÄS MER:Byggplaner i Kungälv ses över när marknaden bromsar in

LÄS MER:Kungälvs företagsklimat blir bättre – men otryggheten ökar

ANNONS