Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Vänsterpartiets ökning visar på vikten av hålla sina löften

V har den största medlemstillströmning i mannaminne, uppger Vänsterpartiet i Kungälv, och menar att folk tycker att det är viktigt att politiker håller sina löften.

Under 2021 har Vänsterpartiet i Kungälv hittills ökat sitt medlemsantal med 30 procent! En sådan tillströmning av nya medlemmar har vi inte haft i mannaminne! Större delen av medlemsökningen har dessutom skett de senaste veckorna i kölvattnet av den politiska situationen på riksplanet, där Vänsterpartiet och Nooshi Dadgostar agerat utifrån de löften och utfästelser man gjorde redan när Januariavtalet kom till för två och ett halvt år sedan.

Det var inte lätt för Vänsterpartiet att släppa fram regeringen Löfven då och Vänsterpartiet var det parti som behövde kompromissa mest för att tolerera regeringen. Men redan då gjorde man det tydligt att det fanns ett par saker som man inte kunde gå med på i Januariavtalet och införandet av marknadshyror var en av de röda linjerna. Regeringens ovilja och oförmåga, att under de följande två och ett halvt åren undvika den politiska situation vi nu befinner oss i, är beklämmande.

Det ökande förtroende Vänsterpartiet fått, genom den pågående medlemstillströmningen, visar med all önskvärd tydlighet att de flesta faktiskt tycker att det är viktigt att man håller vad man lovar och står upp för det man tycker är rätt och viktigt. Detta förtroende kommer vi i Vänsterpartiet förvalta med stor vördnad såväl nationellt som lokalt här i Kungälv. Ett stort tack till alla nya och gamla medlemmar som visar ert stöd till ett rödare Sverige och Kungälv!

Vänsterpartiet i Kungälv