Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Struntar i oss väljare och föräldrar i Olseröd

Signaturen ”F.d. S-väljare” anser att Socialdemokraterna stoppar huvudet i sanden när det gäller frågan om Klöverbackens skola.

Detta är en insändare. Åsikterna som uttrycks är skribentens egna.

För flera veckor sedan nu (1 april), undrade jag vart mitt parti Socialdemokraterna i Kungälv står i frågan om Klöverbackens skola. Jag undrade då om det är politisk taktik att man skickar fram Moderaterna att aktivt göra bort sig, vilket de verkligen har gjort. Eller att man från S bara stoppar huvudet i sanden.

Jag kan nu konstatera att Socialdemokraterna och Miguel Odhner antagligen inte läser Kungälvsposten, eller helt enkelt struntar både i oss väljare och i barnen och dess föräldrar i Olseröd.

Kommunens största parti och kommunstyrelsens ordförande visar sig vara en struts när de till och med får en JO-anmälan riktad mot kommunen.

Det är val i höst och 1 maj snart. Nu vet jag att jag troligen inte kommer att gå med i tåget i denna kommunen och att min röst i kommunalvalet får gå till något annat än strutsar.

Jag vill påminna Socialdemokraterna genom att citera en äkta Socialdemokrat:

"...det är bara det att den enda verkligt praktiska anknytning till framtiden vi har, det är ju egentligen barnen! För det är ju i dom man ser framtiden växa fram. Och ur detta växer fram också vårt gemensamma ansvar för barnen i samhället. Det är ju inte så, att man ska hålla på med mina barn och dina barn i ett slags individualkapitalistiskt betraktelsesätt. Utan det är ju frågan om våra gemensamma barn. Alla barn!, varenda tjatting så att säga och därför skall barnen sättas i förgrunden!" (Olof Palme 1975)

Där är Socialdemokratin så som jag röstat i alla år, innan var jag besviken S-väljare, nu är jag f.d. S-väljare i denna kommunen.

F.d. S-väljare