Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Skulle bli kaos med oplanerade besök

Signaturen ”Anställd i Kungälvs kommun” välkomnar besök från Martin Ottosson och övriga kommunalpolitiker från Kungälv, men vill gärna att besöken ska vara planerade.

Detta är en insändare. Åsikterna som uttrycks är skribentens egna.

Replik på insändaren ”Är kommunalrådet verklighetsfrånvarande” (20/7):

Härligt att du Martin vill komma ut till oss ”vanliga” arbetare som arbetar i kommunen. Jag förstår att du vill lära känna organisationen för att göra bästa möjliga arbete i politiken.

Dock ställer det till det när du kommer ut på oplanerade visiter.

Vi som arbetar vill vara förberedda och kunna ta emot dig på bästa sätt. Hinna svara på dina frågor och framför allt förklara hur vi arbetar och vilka utvecklingsmöjligheter vi ser på våra arbetsplatser.

Dessutom tänk om alla som arbetar politiskt skulle göra samma sak, att komma ut på oplanerade besök. Då skulle det bli kaos om man tänker på att det finns över 100 fritidspolitiker i vår kommun.

Mitt arbete som anställd är med elever/brukare/vårdtagare, mm. Det är där mitt fokus behöver vara. Så snälla du. Om du vill komma ut till oss, planera in besöket så att vi hinner med det vi är anställda för i första hand och även kunna ta väl hand om dig vid eventuellt besök.

Anställd i Kungälvs kommun

LÄS OCKSÅ: Är kommunalrådet verklighetsfrånvarande?