Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

I kommunen så måste man börja se efter de byggnader som våra olika kommunala verksamheter ligger i. Det skriver signaturen ”Byggare Bob”. Arkivbild Bild: Björn Olsson
I kommunen så måste man börja se efter de byggnader som våra olika kommunala verksamheter ligger i. Det skriver signaturen ”Byggare Bob”. Arkivbild Bild: Björn Olsson

Se över rutiner så att människor slipper befinna sig i en byggverkstad

I kommunen så måste man börja se efter de byggnader som våra olika kommunala verksamheter ligger i. Det skriver signaturen ”Byggare Bob”.

Detta är en insändare. Åsikterna som uttrycks är skribentens egna.

Jag är runt på lite olika verksamheter i Kungälvs kommun och nu har jag nått en punkt där jag känner att jag ändå måste säga detta så att någon som "håller i pengarna" kanske ser detta.

I kommunen så måste man börja se efter de byggnader som våra olika kommunala verksamheter ligger i.

Jag vet inte hur många paneler jag sett som är sönder eller hur många stuprör som är sönder eller igenpluggade. Gärna i kombination med sprickor i panelen så att vatten bara sipprar in.

Eller att det finns mögel på toaletter eller skadade takpannor etc etc.

Jag skulle anta att det blir en stor kostnad att åtgärda detta när skadan redan är skedd, istället för att se efter på regelbunden basis och åtgärda eventuella skador.

Men även att man slarvar med att se efter gräsmattor, buskar och träd så att det ibland ser ut som att de dagliga-verksamheterna,förskolorna med mera är övergivna.

Se över rutinerna så att berörda människor på verksamheterna får vistas i en fin miljö och att de slipper befinna sig i en byggverkstad bara för att något blivit vattenskadad eller börjat mögla.

Tack för mig.

//Byggare Bob

LÄS OCKSÅ: Slöseri med el samt ljusföroreningar

LÄS OCKSÅ: Låt kunderna frakta hem sina varor i gratis miljövänlig papperskasse