Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

M+C=S???

S, M & C - vad innebär en röst på någon av er för det fortsatta styret i Kungälv de kommande fyra åren? den frågan ställer Utvecklingspartiet.

Detta är en insändare. Åsikterna som uttrycks är skribentens egna.

Ja, det är frågan många väljare ställer sig i dessa tider när det är dags att ånyo välja dem som ska representera oss; alla kommuninnevånare i Kungälv, på det lokala planet. Det var nog många som blev förvånade efter valet 2018 när det blev en ”oväntad” allians mellan ovanstående partier. Många ställde sig frågan ”Vad fick jag för min röst - egentligen?” Vilken politik skulle föras fram till detta val som nu ligger framför oss?

Kungälv - vi har ett resultat; vi har politiker som suttit i ledande positioner under många år, politiker som redovisar ett gigantiskt överskott (mycket tack vare att man numera redovisar på ett annat sätt än tidigare), och som litegrann slår sig för bröstet samtidigt som verksamheterna ska spara och effektivisera. I dessa tider går alla partier fram och tycker en massa bra saker, och många bra förslag har kommit ifrån flera partier under mandatperioden men de har inte genomförts. Det trots en stor politisk enighet - åtminstone just nu. Frågan är hur man kan gå till val på diverse löften om saker man vill genomföra - utan att tala om hur det ska gå till och vilka partier man kan tänka sig att styra tillsammans med efter valet den 11/9. För Utvecklingspartiet är det sakfrågor som kommer avgöra det senare eftersom vi är tydliga med att vi varken är ”höger” eller ”vänster”. Vi tar varje fråga för sig och ser till helheten på både kort och lång sikt, som alltid med medborgarnas och medarbetarnas bästa i fokus.

Vi tycker väljarna förtjänar respekten att få ett tydligt besked i denna fråga - före valet.

S, M & C - vad innebär en röst på någon av er för det fortsatta styret i Kungälv de kommande fyra åren?

För Utvecklingspartiet

Maria Pehrson

LÄS OCKSÅ: Alla barn ska ha bra fritidsmöjligheter

LÄS OCKSÅ: Pengarna behövs i välfärden och där skall de också stanna