Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Insändarskribenten vill lyfta fram att Munkegärdeskolan gör ett fantastiskt arbete och kämpar på och gör sitt bästa för eleverna. 
Gissningsvis är lärarna på Thorild och Ytterbyskolan lika engagerade, skriver signaturen
Insändarskribenten vill lyfta fram att Munkegärdeskolan gör ett fantastiskt arbete och kämpar på och gör sitt bästa för eleverna. Gissningsvis är lärarna på Thorild och Ytterbyskolan lika engagerade, skriver signaturen "Förälder". Arkivbild Bild: Camilla Walldán

Hoppas lärarna står ut och stannar kvar

Insändarskribenten vill lyfta fram att Munkegärdeskolan gör ett fantastiskt arbete och kämpar på och gör sitt bästa för eleverna. Gissningsvis är lärarna på Thorild och Ytterbyskolan lika engagerade, skriver signaturen "Förälder".

Detta är en insändare. Åsikterna som uttrycks är skribentens egna.

I dessa tider av tråkiga händelser och artiklar kring högstadieskolorna i kommunen så vill jag som förälder lyfta fram att lärarna på Munkegärdeskolan gör ett fantastiskt arbete och kämpar på och gör sitt bästa för eleverna.

Gissningsvis är lärarna på Thorild och Ytterbyskolan lika engagerade. Tyvärr får lärarna i högstadiet skörda det som såtts genom flera års besparingar inom förskola/skola.

Hoppas lärarna står ut och stannar kvar i yrket!

Tidiga insatser borde prioriteras!

Förälder

LÄS OCKSÅ: ”Maktlek” på högstadieskola – elever fick håret avrakat

LÄS OCKSÅ: Uppåt 175 fall av kränkning mot högstadieelever – på ett år