Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Arkivbild Bild: Niklas Ohlson, Catrin Hansson
Arkivbild Bild: Niklas Ohlson, Catrin Hansson

Grattis Västtrafik, nu har ni fått oss att välja bilen

Västtrafik saknar lyhördhet och intresse för resenärernas behov, det menar signaturen Voto, efter att direktbussar mellan Munkegärde och Göteborg dragits in.

Detta är en insändare. Åsikterna som uttrycks är skribentens egna.

Öppet brev till Västtrafik

Grattis Västtrafik! Ni lyckades verkligen att få oss som bor i Munkegärde att välja bilen! Ni verkar sakna lyhördhet och intresse för resenärernas behov. Var finns trovärdighet i era beslut?!

Enligt er skall vi som medborgare ta ansvaret för miljön. Vi skall lämna bilen hemma och resa kollektivt. Till vår sorg och förvåning har ni mycket godtyckligt dragit in direktbussarna från Munkegärde. Dessa bussar gjorde det möjligt för oss pendlare att inom rimligt tid resa kollektivt.

Ni försvarar ert beslut med att tala om ”renodlade linjer”. Det tycks vara så att det är mycket viktigare för Västtrafik med så kallade ”renodlade linjer” än att tillgodose resenärernas faktiska behov?!

Genom att dra in direktbussarna tvingar ni oss pendlare att antingen välja bilen eller ha orimligt långt resväg. Har ni modet och viljan att omvärdera det resenärers-ovänliga beslutet?

Voto