Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Förvaltningscheferna strävar efter att vara mobila mellan våra sjukhus så mycket det går

Anna-Lena Holberg (M), Ordförande i styrelsen för Sjukhusen i väster, bemöter kritiken från en insändarskribent som ansåg att vistelsen på Kungälvs sjukhus ”var det värsta han varit med om”.

Detta är en insändare. Åsikterna som uttrycks är skribentens egna.

Replik på insändaren ”Mina dygn på Kungälvs sjukhus det värsta jag varit med om” (2/11).

Det var mycket tråkigt att höra att du upplevde din vistelse på Kungälvs sjukhus som så negativ. Glädjande är att du verkar nöjd med vår kunniga och fina personal. Jag kan inte annat än att instämma i att vi har en fantastisk personal som, trots det pressade läge som är just nu, gör ett fantastiskt arbete.

Du skriver att du tycker att de nya lokalerna på Kungälvs sjukhus är för stora och inte bra utformade för personalen och du ställer frågan varför de högsta cheferna sitter i Alingsås. När det gäller den nya vårdbyggnaden så är den utformad med patientens och personalens bästa i fokus. Alla lokaler har inte tagits i anspråk ännu men det pågår ett arbete i samverkan med Sahlgrenska med flera för att fylla lokalerna med verksamhet.

Vi behöver se till vilket lokalbehov som finns i regionen i stort och samverka för att nyttja de lokaler som finns på bästa sätt. Detta är ett led i det arbetet. Våra högsta förvaltningschefer är inte stationerade i Alingsås och de strävar efter att vara mobila mellan våra sjukhus så mycket det går.

Anna-Lena Holberg (M)

Ordförande i styrelsen för Sjukhusen i väster